Op Goede Vrijdag, 30 maart, barst het feest los in de Keizerstraat waar er in zeven horecagelegenheden een knap muziekprogramma staat. Met zo’n 30 acts vullen zij het hart van Scheveningen van 15.00 tot 01.00 met veel Haagse, maar ook landelijke bands. De ambitie van de organisatie is om meer livemuziek op Scheveningen te krijgen. Het festival verbindt de Scheveningse horeca met de bands om zo de grote behoefte aan livemuziek tot stand te brengen. Tijdens het festival is er een groot assortiment aan verschillende muziekstijlen, dus voor ieder wat wils. Hipfest biedt een podium aan bekende acts, jonge talenten en opkomende bands die je allemaal een keer gezien moet hebben! Op nog geen 50 meter van de Noordzee af in de meest historische winkelstraat van Scheveningen gebeurt het dit jaar allemaal in Café de Maatschappij, Foodies, het Indie Stage, Saturnus, Meneer Chocola, Jorplace en bij Tante Knier.

Leuk weetje: The Mysterons speelde vorig jaar op THE LIFE I LIVE Festival op de Hofplaats! De 5-koppige Amsterdamse band is ooit begonnen als een schoolproject en speelt nu op grote en kleine festivals. Zeker een kijkje waard dus!

De Keizerstraat is goed te bereiken met het OV, fiets en kom je nou met de auto dan kan je die kwijt in de garages op het Gevers Deynootplein of de Nieuwe Parklaan (allebei 12 min lopen).

Nog even alles op een rijtje.
Wanneer: 30 maart 2018
Waar: Keizerstaat, Scheveningen
Tijd: 15.00 tot 01.00
€€€: GRATIS!

Meer weten? Check hipfest.nl

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE