We kennen The Crave Festival ondertussen allemaal. Ooit begonnen in de PIP en nu voor het tweede jaar op in het Zuiderpark met deze editie maar liefst drie afters. Als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een opwarmertje op vrijdag in het Magazijn. Zoals elk jaar bieden de mannen van The Crave een toffe line-up. Dit jaar deden ze dat samen met Pip Den Haag, District25, Creme Organization & Intergalactic FM.

Mainstage
Bij de mainstage kan je terecht voor het stevige werk. De beste hedendaagse techno wordt hier gepresenteerd. Waan je voor een dag in Berlijn. Een atmosferische start bouwt tot een intens climax aan het eind van de dag met Blawan als afsluiter.

District25 stage
Laat je meenemen op een trip van elektronische muziek binnen het gehele spectrum waar District25, de organisatie achter The Crave voor staat. Of het nou house, techno of electro is. Hier vindt je het allemaal. Absolute verrassing van de dag en levende legende: Egyptian Lover.

Intergalactic FM x Creme Orgranization stage
Elektronische muziek ligt diep geworteld in het Haagse. Een befaamd geluid, beter bekend als de West Coast Sound of Holland vindt hier zijn oorsprong. Dit podium is een ode aan electro, Italo-disco, new wave, EBM en alles daartussen in. Voor de gelegenheid zijn pioniers I-F en DJ TLR uitgenodigd om het podium te hosten.

PIP stage
Al denk je aan het underground nachtleven van Den Haag, dan denk je aan PIP. Dit is precies de plek waar The Crave haar oorsprong vond. Logischerwijs dat PIP niet kan ontbreken met een eigen podium. Wat kun je verwachten? Wij weten het ook niet maar in ieder geval een hoop gezellig in PIP stijl!

Check het blokkenschema hieronder voor alle acts die komen gaan en mis zeker de opening en de afters niet! En heb je nog geen kaartje koop hem dan snel hier want ze zijn voor het weekeind waarschijnlijk al uitverkocht!

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE