Aanstaande zaterdag is het weer 3voor12 tijd! Het Paard Café zal die avond gevuld zijn met een drietal toffe acts waarvan een ook te zien zal zijn op THE LIFE I LIVE Festival dit jaar.

Zaterdag zal 3voor12 Den Haag – #53 om 21.00 uur worden afgetrapt door Spreekuur. Met een combinatie van muziek en gedichten delen Ramón van Gammeren en Frank van Westbroek tijdens een voorgeschreven spreekuur hun ervaringen, wensen en gedachten. Of jij er nu wat aan hebt of juist zij zelf moet je zelf maar ervaren.

Om 22.00 is het de beurt van Dunn. Nog geen twee weken geleden brachten zij de nieuwe single Solastalgia uit waarvan ze die avond de EP uitbrengen!

En dan Batobe! Dit is de band die jullie ook op THE LIFE I LIVE Festival gaan zien! De driekoppige band neemt je mee op een muzikale reis met goeie gitaarpartijen, betoverende (zang)melodieën en heftige bassen. Ze gaan van diepgaande elektronische minimal naar rauwe hiphop beats. Als je ze nog niet kent is het zeker een band om te gaan leren kennen! Ze spelen vanaf 23:00 en sluiten de avond als klapstuk af.

https://open.spotify.com/artist/4Dury8dNN9JRE6bgH69n2i

Instagram

Deel dit artikel

THE LIFE I LIVE